04.10.2015

               Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає з днем народження член-кореспондента НАН та НАМН України Заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України, завідувача кафедри фармакології, доктора медичних наук, професора ІВАНА СЕРГІЙОВИЧА ЧЕКМАНА. 

                                              Шановний Іване Сергійовичу!

Ви розробляєте різноманітні напрямки фармакологічної і токсикологічної науки, широкий спектр яких свідчить не лише про Ваш професіоналізм, але й про потужну ерудицію, талант і наукову інтуїцію вченого. 
Спектр Вашої діяльності просто вражає, адже Ваші наукові дослідження охоплюють широке коло медичних проблем у загальній, біохімічній, фізико-хімічній, квантово-хімічній, радіаційній, клінічній фармакології, токсикології, експериментальній і клінічній фітотерапії.

Ви – взірець справжнього науковця, педагога, керівника. І від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, успіхів у всіх нових справах, підтримки колег, друзів та рідних, довгих років яскравого життя та плідної наукової та викладацької роботи на благо науки  та рідного Університету!

Щастя Вам, радості, миру і благополуччя!