“БРЕЙН-РИНГ” ТА ПРОЕКТ “INSIDE” – ЦІКАВІ ЗАХОДИ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ №2

23.11.2017

17 листопада 2017 року за ініціативи наукового відділу Студентської ради медичного факультету №2 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулися: інтелектуальна гра «Брейн-ринг» та проект «Inside».

Учасниками «Брейн-рингу» стали 4 команди, до яких входили студенти І-ІV курсів. Під час гри команди виявили неабиякий азарт і провели цікаві поєдинки. Заслужену перемогу здобула команда “АрВоТа”.

Не менш захоплюючою подією став проект “Inside”. Тема проекту – гінекологія, а гостем був відомий акушер-гінеколог, доктор медичних наук, завідувач кафедри акушерства та гінекології №3 НМУ, професор Василь Бенюк. Лектор розповів цікаві історії з власного студентського життя та років інтернатури, а також про неймовірні випадки з лікарської практики. “Inside: Гінекологія” відвідали студенти медичного факультету №2, а також студенти медичних факультетів №3 та №4 і факультету підготовки лікарів для Збройних сил України.

Навчання в університеті складається не лише з профільного вивчення теоретичних та клінічних дисциплін, але й, безумовно, із постійного самовдосконалення. Науковий відділ Студентської ради медичного факультету №2 запрошує студентів до участі у цікавих проектах факультету.

Секретаріат наукового відділу Студентської ради медичного факультету №2