БРЕЙН-РИНГ З ХІРУРГІЇ

17.05.2018

15 травня 2018 року за ініціативи Студентського товариства «Інтелектуальні ігри НМУ» спільно з кафедрою хірургії №4 відбувся брейн-ринг з хірургії. Участь у грі взяло 6 команд. Кожна команда складалася з шести учасників, до складу якої увійшли студенти та інтерни НМУ. Брейн-ринг складався з двох етапів: протягом першого – команди відповідали на 10 запитань формату гри «Що?Де?Коли?», за допомогою яких були визначені фіналісти. На другому етапі 5 найсильніших команд мали змогу позмагатися одна з одною, відповідаючи якомога швидше на запитання.

У напруженій боротьбі, демонструючи свої знання, кмітливість та швидкість давати відповідь на запитання найкращими знавцями хірургії стали:
І місце – команда «Пипетка добра» (капітан Толіашвілі Микита)
ІІ місце – команда «Спокойно, Маша, я – Домбровский» (капітан Домбровський Володимир)
ІІІ місце – команда «Пандемія» (капітан – Гречуха Євгеній)
Переможці були нагороджені цінними подарунками. Бажаємо командам подальших успіхів і чекаємо на наступних іграх. Студентське товариство «Інтелектуальні ігри НМУ» особливо вдячні доктору медичних наук, професору, завідувачу кафедри хірургії №4 Мішалову Володимиру Григоровичу за надані подарунки та кандидату медичних наук, асистенту кафедри хірургії №4 Бику Павлу Леонідовичу за допомогу в підготовці запитань для гри.

Студентське товариство «Інтелектуальні ігри НМУ»