ЧЕМПІОНАТ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ, ГИРЬОВОГО СПОРТУ, АРМСПОРТУ ТА ПЕРЕТЯГУВАННЯ КАНАТУ

23.02.2017

18 лютого 2017 року в спортивному комплексі КНТЕУ відбувся Чемпіонат з настільного тенісу, гирьового спорту, армспорту та перетягування канату серед збірних команд підприємств, організацій та державних установ м. Києва.

Команду Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я представляли збірні команди Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.
Після урочистого відкриття розпочалися змагання з армспорту та гирьового спорту. З університетською збірною змагалися такі колективи як: ДП «АНТОНОВ», Національна академія наук України, КП СПБ «АРСЕНАЛ», Апарат «УКРТРАНСГАЗ», телеканал «ZIK» та інші.

Добре почали наші спортсмени з армспорту і разом з ДП «Антонов» поділили перше місце. Чемпіоном став Єгор Сологуб, друге місце зайняв Андрій Гуліч та аспірант кафедри ортопедичної стоматології Андрій Ірійчук. Третє місце зайняв Віталій Сахно.

Паралельно проходили змагання з гирьового спорту. Беззаперечним лідером команди був Богдан Черненко (перше місце). Треті місця посіли представники НМУ Теодор Грицак та Микола Мороз. Олександр Федорець був четвертим. Загалом команда НМУ набрала 106 очок і зайняла третє місце у цьому змаганні.

В цьому році значно підсилилася команда НМУ у перетягуванні канату, вона зайняла друге місце. В складі команди були: Богдан Черненко, Микола Мороз, Дмитро Переходько, Віталій Сахно, Єгор Сологуб, Андрій Ірийчук.

Останнім видом програми дня був настільний теніс. За підсумками тенісного турніру команда НМУ піднялася на третю сходинку та завоювала бронзові нагороди. На закритті змагань збірна НМУ отримала кубок за друге загальнокомандне місце.

Кафедра фізичного виховання і здоров’я