ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА НА КАФЕДРІ МЕДИЦИНИ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ТА ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ

11.12.2017

7 грудня 2017 року на кафедрі медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини відбулося чергове засідання СНГ, у якому взяли участь і студенти англомовної форми навчання.

Демонстрація доповідачем прийомів витягання постраждалого з червоної зони за американською та вітчизняними школами викликала не абиякий інтерес у присутніх, які виявили бажання закріпити побачене, повторивши прийоми самостійно. Вдале проведення засідання СНГ кафедри стало можливим, в тому числі і завдяки сучасній мультимедійній техніці, відремонтованим аудиторіям, за що кафедра медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини висловлює щиру подяку адміністрації університету.

Для студентів англомовної форми навчання, науковим керівником гуртка доцентом кафедри Загороднюком К.Ю., був забезпечений переклад доповіді «Невідкладні заходи в зоні надзвичайних ситуацій», що виконала студентка 17 групи 2 курсу медичного факультету № 1 Смоляк Дарина. Кафедра медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини сподівається, що засідання наукового гуртка, в яких одночасно братимуть участь як вітчизняні, так і іноземні студенти сприятиме розвитку міжнародних зв’язків, культурної, освітньої та наукової інтеграції, а робочою мовою таких спільних засідань стане англійська.

Кафедра медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини