ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ІНСТИТУТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ

15.12.2016

14 грудня 2016 року о 16:00 в  морфологічному корпусі Університету відбувся День відкритих дверей Інституту післядипломної освіти НМУ імені О.О. Богомольця (ІПО).

З вітальним словом від адміністрації Університету виступив директор ІПО професор Юрій Кучин, який розповів про переваги післядипломного навчання в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця.

Інформація щодо основних напрямів підготовки в інтернатурі, була представлена завідувачем кафедри стоматології професором Мариною Антоненко, директором Стоматологічного медичного центру НМУ професором Андрієм Копчаком, завідувачем кафедри терапії інфекційних хвороб та дерматовенерології післядипломної освіти професором Оленою Губською, доцентом кафедри педіатрії післядипломної освіти доцентом Геннадієм Шефом.

Завідувач кафедри менеджменту охорони здоров’я професор Валентин Парій  оголосив про можливість грантового навчання в інтернатурі, за рахунок участі в стипендіальній програмі Універсальної клініки «Оберіг» на підтримку талановитих інтернів контрактної форми навчання.

Крім того, на заході були присутні декан стоматологічного факультету професор Наталія Біденко, а також заступники деканів медичних факультетів.

Заступник директора ІПО Олександра Лисенко, представила інформацію щодо організації процесу вступу до інтернатури та запросила всіх присутніх на дні відкритих дверей кафедр ІПО, які відбудуться за наступним графіком:

screenshot_4

За більш детальною інформацією Ви можете звертатися на електронну адресу nmu.internship@gmail.com або за телефоном (044) 456-54-34.

Інститут післядипломної освіти