ВИЇЗНІ ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НМУ

30.11.2016

28 листопада 2016 року представники фармацевтичного факультету провели виїзний День відкритих дверей Національного медичного університету імені О.О. Богомольця на базі Київського базового медичного коледжу імені П.І. Гаврося, яке має медсестринське, фармацевтичне та фельдшерське відділення.

Заступник декана фармацевтичного факультету, доцент О.О. Глушаченко розповіла студентам про історію університету та особливості навчання на заочній формі. Заступник відповідального секретаря Костюк І.А. розказала про правила прийому до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця у 2017 році, терміни подачі документів та структуру фахових випробувань.

Після доповідей представники фармацевтичного факультету відповіли на запитання та запросили випускників продовжити навчання в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця на заочній формі навчання.

Студентський актив НМУ протягом листопада відвідав 16 шкіл в Дніпропетровській, Київській, Криворізький, Тернопільській та Чернігівській областях.

Деканат фармацевтичного факультету