ДОКТОР АГАТА СТАЛЬМАХ-ПШИГОДА ЯГЕЛЛОНСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВІДВІДАЛА ОСКІ-1 СТОМАТОЛОГІЯ

18.06.2018

15 червня доктор, експерт ОСКІ з Ягеллонського університету (Краків, Польща) Агата Стальмах-Пшигода відвідала об’єктивний структурований іспит ОСКІ-1, що тривав на стоматологічному факультеті НМУ імені О.О.Богомольця.

Разом зі студентами доктор Стальмах-Пшигода мала можливість пройти всі станцій іспиту ОСКІ. Це і терапевтична стоматологія, хірургічна стоматологія, дитяча стоматологія, ортодонтія, кафедра ортопедичної стоматології, а також кафедра внутрішніх хвороб і загальної хірургії.

Спостерігаючи за проведенням ОСКІ й спілкуючись зі студентами та екзаменаторами гостя була приємно вражена організацією іспиту. «Національний медичний університет навчався у Ягеллонського університету як необхідно проводити об’єктивний структурований клінічний іспит, – розповідає доктор, експерт OСКІ з Ягеллонського університету (Краків, Польща) Агата Стальмах-Пшигода. – В навчанні викладачів вашого університету брав участь доктор з Ягеллонського університету Міхал Новаковські. Наразі я приїхала щоб подивитись, що вдалось зробити. Дуже вражена тим, наскільки добре НМУ на практиці вдалось організувати цей іспит. Все зроблено так, як має бути. Можна ще попрацювати над способом оцінювання студентів».

Об’єктивний структурований клінічний іспит ОСКІ-1 зі стоматології цьогоріч вперше проводиться в Україні.

Прес-центр