І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З КЛІНІЧНОЇ ІМУНОЛОГІЇ ТА АЛЕРГОЛОГІЇ І МЕДИЧНОЇ ГЕНЕТИКИ

27.02.2017

23 лютого 2017 року на кафедрі клінічної імунології та алергології з секцією медичної генетики Національного медичного університету імені О.О. Богомольця було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади (ВСО) з навчальних дисциплін «клінічна імунологія та алергологія», «медична генетика».

Олімпіада відбулася відповідно до наказу МОН України від 09.12.2016 року №1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році»

Програма І етапу ВСО включала комп’ютерне тестування та вирішення ситуаційних задач.

Переможцями І етапу ВСО з дисципліни «клінічна імунологія та алергології» стали: Андрій Ільяшенко – студент V курсу медичного факультету №1 (І місце); Вадим Каштанов – студент V курсу медичного факультету №1 (ІІ місце), Ольга Соколова – студентка V курсу медичного факультету №1 (ІІІ місце), Артур Новоскольцев – студент V курсу медичного факультету №2 (ІІІ місце). З дисципліни «медична генетика» – Марія Білоросюк студентка V курсу медичного факультету №1 (І місце), Юлія Бігун студентка V курсу медичного факультету №1 (ІІ місце).

Команда призерів І етапу ВСО з навчальних дисциплін «клінічна імунологія та алергологія» представлятиме НМУ імені О.О. Богомольця на другому етапі ВСО 26-28 квітня 2017 року, призери з дисципліни «медична генетика» 19-21 квітня, який відбудеться Харківському національному медичному університеті.

Кафедра клінічної імунології та алергології
з секцією медичної генетики