І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З СОЦІАЛЬНОЇ МЕДИЦИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

22.02.2017

Згідно з наказом МОН України від 09.12.2016 р. №1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році» на кафедрі організації охорони здоров’я та соціальної медицини 21 лютого 2017 року було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади (ВСО) з навчальної дисципліни «соціальна медицина та організація охорони здоров’я».

Програма І етапу ВСО включала тестові запитання, ситуаційні задачі та творче завдання, присвячене тематиці Всесвітнього дня здоров’я 2017 року. Учасники І етапу ВСО, студенти ІV – VІ курсів медичних факультетів №1, №2 та №3 продемонстрували високий рівень знань, творчий підхід до вирішення ситуаційної задачі, перспективне бачення шляхів вирішення існуючих проблем охорони здоров’я.

Переможцями І етапу ВСО стали: Тарас Барановський – студент ІV курсу медичного факультету №2 (І місце), Тетяна Комарова – студентка VІ курсу медичного факультету №1 (ІІ місце) та Юлія Гайдук – студентка V курсу медичного факультету №2 (ІІІ місце).

Призери І етапу ВСО з навчальної дисципліни «соціальна медицина та організація охорони здоров’я» представлятимуть НМУ імені О.О.Богомольця на другому завершальному етапі ВСО 12-13 квітня 2017 року, який відбудеться на кафедрі сімейної та соціальної медицини Медичного інституту Сумського державного університету.

Кафедра організації охорони здоров’я та соціальної медицини