ФАХІВЦІ ІНСТИТУТУ ГІГІЄНИ ТА ЕКОЛОГІЇ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У НАВЧАЛЬНОМУ СЕМІНАРІ ВІД КОМПАНІЇ ФЕНОМЕНЕКС (США)

21.09.2017

Відповідно до стратегії керівництва Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, направленої на розширення сфери акредитації Інституту гігієни та екології, фахівці Інституту гігієни та екології отримали можливість 18 вересня 2017 року ознайомитись із новітніми досягненнями компанії Феноменекс (США) в галузі забезпечення проведення інструментальних досліджень із використанням високоефективної рідинної та газової хроматографії безпосередньо від провідного світового виробника.

Навчальний семінар проводили Markus Szameitat – від European LC Business Development Manager – представника компанії Феноменекс (США) Dipl.-Ing. (FH), Днесь Володимир Миронович – Директор компанії ТОВ «РЕАЛАБ» та Чижиков Тимофій Валерійович – менеджер компанії ТОВ «РЕАЛАБ».

Markus Szameitat-European LC Business Development Manager прочитав лекцію «Benefits of Kinetic Core-shell and Luna Omega fully porous technologies ant their new phases», в якій розповів про різні технології виробництва сорбентів для високоефективної рідинної хроматографії, переваги тих чи інших стаціонарних фаз, поділився рекомендаціями стосовно використання різних фаз і сорбентів для аналізу харчових продуктів, об’єктів довкілля та ін.

Символічно, що відкриття циклу семінарів в Україні відбулось саме на базі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, враховуючи, що це перший візит Markus Szameitat до України. Цьому сприяла постійна робота в ІГЕ НМУ над удосконаленням якості проведених досліджень, проведенням досліджень на високому методичному рівні та наявність широкого парку сучасного обладнання, яке застосовується для цього.

Інститут гігієни та екології