FULBRIGHT GRADUATE STUDENT PROGRAM

14.03.2014
Післядипломна освіта в США (graduate studies) є поєднанням навчання з індивідуальною дослідницькою працею. Система цього рівня освіти передбачає широкий спектр можливостей: здобуття магістерського ступеня (master’s program); навчання за суміжною спеціальністю; річне/півторарічне навчання без отримання диплому з метою поглиблення знань з певної наукової дисципліни (non-degree study program); підготовка до кваліфікаційних іспитів і вступу до аспірантури (doctorate program).
 
Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.
*За винятком спеціальностей: бухгалтерський облік, аудит, логістика, менеджмент, маркетинг, бізнес, управління бізнесом, клінічна медицина.
 

 

Умови гранту:
  • оплата навчання в університеті
  • щомісячна стипендія
  • медичне страхування
  • квиток в обидва боки

 

Документи на конкурс та вимоги до їх оформлення: http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/19/student.html
Офіс Програми імені Фулбрайта відшкодовує учасникам конкурсу витрати на проїзд та перебування у Києві під час співбесіди; оплачує комп’ютерне тестування для фіналістів програми; надає візову підтримку стипендіатам.
 
Остаточне рішення щодо надання гранту приймає Наглядова рада науковців імені Фулбрайта (США). Інститут Міжнародної Освіти (IIE) допомагає визначити університети у відповідності до академічних або наукових інтересів кандидатів.
 
Документи приймають до 16 травня щороку.
 
Координатор програми — Інна Бариш ibarysh@iie.org  student.ukraine@iie.org
Асистент програми — office.ukraine@iie.org
 
 
Відділ міжнародних зв’язків