ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР «КУБОК ПЕДІАТРА 2017»

14.11.2017

Традиційно, відбувся турнір з футболу “Кубок Педіатра 2017” в рамках проведення Дня медичного факультету №3 (педіатричного) і Всесвітнього Дня педіатра, який буде проходити 20-24 листопада.

В турнірі взяли участь команди студентів медичного факультету №3 усіх курсів:
За перший курс виступала команда “Пацаны Магёте” (капітан Вергун Георгій)
За другий курс – команда “Продам гараж” (капітан Луцюк Костянтин)
За третій курс виступало одразу дві команди: “Фенікс” (капітан Костюк Максим) та “Tendo Calcaneus” (капітан Ібраімов Сервер)
За четвертий курс – команда “Дракони” (капітан Січкар Микола)
За п’ятий курс – команда “Трезвий United” (капітан Сторожинецький Станіслав)

Турнір проходив в три етапи. В першому етапі було жеребкування та за його результатами було сформовано такі пари:”Дракони” проти “Феніксу”. В цій парі перемогу одержала команда “Фенікс” з рахунком 1-0. “Продам Гараж” проти”Трезвий United”. Перемогу отримала команда “Трезвий United” з рахунком 6-0. “Пацаны Магёте” проти “Tendo Calcaneus”. В цій парі перемогу здобула команда “Пацаны Магёте” з рахунком 4-0.

Після проведених матчів було обрано чотири команди для півфіналу: “Трезвий United”, “Пацаны Магёте”, “Фенікс” та “Дракони”.
В першому матчі напівфіналу зіткнулися команди “Трезвый United” та “Дракони”. “Дракони” рвалися до перемоги, але все ж програли з рахунком 5-1.
В другому матчі виступали “Пацаны Магёте” та “Фенікс” і в цьому матчі “Пацаны Магёте” виграли у “Фенікс” з рахунком 3-0.
За підсумками двох останніх ігор було визначено фіналістів, та команди, які боролися за третє місце.
За третє місце боролися команди “Фенікс” і “Дракони”. В запеклій битві “Дракони” урвали перемогу у “Феніксу” з рахунком 5-4.
У фіналі грали команди-титани з 1 й 5 курсів. Результати фіналу футбольного турніру Кубок педіатра 2017»:

1 місце – команда 5 курсу “Трезвый United”
2 місце – команда 1 курсу “Пацаны Магёте”
3 місце – команда 4 курсу – “Дракони”.

Команди-переможці були нагороджені грамотами. Активними були не лише наші студенти, які приймали участь у турнірі, а й вболівальники, серед яких були співробітники деканату факультету на чолі з деканом професором Оксаною Виговською.

Цей захід вже традиційно третій рік поспіль відбувається до Дня медичного факультету №3. Кубок педіатра буде вручено команді – переможцю футбольного турніру під час урочистих заходів до Дня факультету 24 листопада.

Деканат медичного факультету №3