ХХХІІ МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА «ОСВІТА ТА КАР’ЄРА – ДЕНЬ СТУДЕНТА 2017»

22.11.2017

16-18 листопада 2017 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася ХХХІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2017».

Організатором заходу є Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. В урочистому відкритті взяли участь та привітали учасників і гостей виставки Президент Національної академії педагогічних наук України В.Г.Кремень, заступник директора Інституту модернізації змісту освіти МОН України К.М.Левківський, голова правління Товариства «Знання» України В.І.Кушерець, Надзвичайні і Повноважні Посли Франції, Кіпру, Латвії в Україні, радник Посольства Республіки Польща в Україні.

За досягнення в навчально-виховній роботі Університет нагороджений Гран-прі у номінації «Креативність в організації навчально-виховного процесу у вищих медичних навчальних закладах» та виборов Почесне звання «Лідер вищої освіти України». Український медичний ліцей нагороджений Золотою медаллю в номінації «Підготовка випускників загальноосвітніх навчальних закладів до навчання у вищому навчальному закладі».

Відділ організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки