ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МЕДИЦИНА»

11.04.2018

28 березня 2018 року у Харківському національному медичному університеті пройшов ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Медицина». Для участі студенти мали самостійно підготувати та подати на розгляд конкурсної комісії наукові роботи пошукового характеру з відповідної галузі. За результатами рецензування формувався рейтинговий список поданих на конкурс робіт, авторів найкращих з яких запросили до участі в другому етапі – презентації своїх досліджень на підсумковій конференції. Цьогоріч для участі було відібрано 36 робіт (43 учасника).

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця представляла студентка 5-го курсу медичного факультету№2 Ксенія Ткачишина, яка виконала на базі кафедри дерматології та венерології (завідувач – доктор медичних наук, професор В.І. Степаненко) та центру «Дебра – Україна» роботу під керівництвом доц. Коляденко К.В. на тему «Оцінка болю, якості життя та тривожно-депресивних розладів у хворих на бульозний епідермоліз».

Робота була гідно представлена студентом і високо оцінена членами галузевої конкурсної комісії. За результатами рецензування та захисту на підсумковій конференції студентка НМУ зайняла почесне 3-е місце. Вітаємо призера, бажаємо подальших творчих здобутків.

Кафедра дерматології і венерології