ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПЕРЕРОЗПОДІЛУ ОБСЯГІВ ПІДГОТОВКИ В НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ

02.08.2016

01 серпня 2016 р. Єдина державна електронна база з питань освіти провела рейтингування абітурієнтів та провела перерозподіл місць за спеціальністю «Медицина» за освітніми програми з урахуванням встановлених абітурієнтами пріоритетів заяв.

У межах спеціальності 222 «Медицина» отримали рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення медичного факультету на освітню програму «Лікувальна справа» 722 абітурієнта загального конкурсу та 14 – за квотами. На місця державного замовлення факультету підготовки лікарів для Збройних Сил України на освітню програму «Лікувальна справа» 17 абітурієнтів за загальним конкурсом. На освітню програму «Педіатрія» 19 абітурієнтів за загальним конкурсом та 3 – за квотами. На освітню програму «Медико-профілактична справа» 1 абітурієнт за загальним конкурсом. У межах спеціальності 221 «Стоматологія» отримали рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення на освітню програму «Стоматологія» 6 абітурієнтів за загальним конкурсом та 1 – за квотами. У межах спеціальності 225 «Медична та психологічна реабілітація» отримали рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення на освітню програму «Медична психологія» 5 абітурієнтів за загальним конкурсом. Разом із зарахованими за результатами співбесіди (4 осіб за спеціальністю 222 «Медицина», освітня програма «Лікувальна справа» та 1 за спеціальністю 221 «Стоматологія», освітня програма «Стоматологія») місця державного замовлення розподілено наступним чином: 780 за спеціальністю 222 «Медицина» (757 місць за освітньою програмою «Лікувальна справа», 22 – «Педіатрія», 1 – «Медико-профілактична справа»), 5 за спеціальністю 225 «Медична та психологічна реабілітація», 8 за спеціальністю 221 «Стоматологія», разом 793 місця державного замовлення.

Таким чином, обсяги підготовки в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця наступні:

Screenshot_6

 

Приймальна комісія радо чекає абітурієнтів та приймає оригінали як на бюджетну, так  і на контрактну форму навчання, та працює щоденно з 9:00 до 18:00.