ІНТЕРНИ ПЕРШОГО РОКУ РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ

01.08.2018
З 01 серпня 2018 року розпочато черговий цикл первинної спеціалізації в інтернатурі. Цього річ до навчання на базі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вже приступили 632 випускники медичних університетів нашої Держави, які навчатимуться за 25 спеціальностями, 7 з яких готуються на профільних кафедрах Інституту післядипломної освіти, що створює додаткові можливості для реалізації ефективних програм безперервного професійного розвитку фахівців охорони здоров’я.

Так, лікарі-інтерни за спеціальністю акушерство та гінекологія приступили до роботи на базах кафедри акушерства та гінекології післядипломної освіти якими є Київський міський пологовий будинок №5 та закріплені за ним жіночі консультації №№1, 2, 3. Дані заклади є взірцем сучасних технологій та стандартів лікування в сфері акушерства та гінекології.

Майбутні анестезіологи, урологи та хірурги розпочали своє професійне становлення на одній з баз кафедри хірургії, анестезіології та інтенсивної терапії післядипломної освіти, якою є Київська міська клінічна лікарня №1. Даний заклад є лікарнею широкого профілю, що дає змогу майбутнім фахівцям опановувати спеціальність у різних відділеннях, що сприяє формуванню ширини клінічного світогляду.

Інтерни терапевти та інфекціоністи знайомляться зі спеціальністю на базі кафедри терапії, інфекційних хвороб та дерматовенерології післядипломної освіти в Центральному госпіталі Міністерства внутрішніх справ України, де вони підвищуватимуть свою професійну кваліфікацію у відділеннях гастроентерології, терапії, ендокринології, геріатрії, інфекційних хвороб.

Випускники педіатричного факультету приступили до навчання на базі кафедри педіатрії післядипломної освіти у Київській міській дитячій клінічній лікарні №5.

Майбутні стоматологи розпочнуть інтернатуру на базі кафедри стоматології вже у вересні.

Повний перелік клінічних баз Інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Ви можете знайти за посиланням.

Бажаємо успіху та наснаги у підкорені омріяних спеціальностей майбутнім лікарям-спеціалістам!