ІСПИТИ «КРОК 1. СТОМАТОЛОГІЯ» В НМУ ІМЕНІ О. О. БОГОМОЛЬЦЯ ВІДБУДУТЬСЯ У ВСТАНОВЛЕНИЙ ТЕРМІН

15.02.2018

Коментар щодо інформації про нібито зрив іспитів з вини нашого вишу http://interfax.com.ua/news/pharmacy/485303.html.

Відповідно до чинного законодавства, НМУ оголосив тендер на закупівлю послуг з проведення ліцензійних інтегрованих іспитів, з терміном відкриття пропозицій 15 лютого 2018 року. Втім торги не відбулися у зв’язку з надходженням лише однієї тендерної пропозиції від приватного підприємства, а Центр тестування при МОЗ, попри численні письмові і усні запрошення адміністрації НМУ, свою пропозицію в Prozzoro щодо оголошеної процедури не надав.  Отже, тендер  було скасовано внаслідок відсутності другого учасника торгів, тобто – Центру тестування.

Щоб іспити «Крок 1. Стоматологія» відбулися вчасно, НМУ запропонував Центру тестування при МОЗ надати ці послуги в рамках передбачених законодавством  позатендерних процедур для одного конкретного іспиту, вартість якого не передбачає проведення торгів.

Сьогодні, 15.02.2018, до Центру тестування Національним медичним університетом наданий підписаний НМУ примірник договору про закупівлю послуг з проведення іспиту Крок-1 Стоматологія. Цей документ зареєстрований в канцелярії Центру тестування і знаходиться там на розгляді. Рішення щодо здійснення цієї закупівлі наразі залишається за Центром тестування.

Суми, зазначеної в договорі, цілком достатньо для здійснення закупівлі послуги в повному обсязі та у відповідний термін.

Надалі ми будемо в робочому порядку врегульовувати питання щодо подальшої співпраці з Центром тестування.

 

Адміністрація НМУ