КОНФЕРЕНЦІЯ MIRCIM 2017

27.04.2017

12-13 травня, початок о 9:00, Морфологічний корпус аудиторія №3

Завдяки плідній співпраці Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, Видавництва «Medycyna praktyczna» (Практична медицина, Республіка Польща), Окружній лікарській палаті у Варшаві (Республіка Польща), McMaster University (Канада) та Коллегіум Медікум Ягеллонського Університету (Республіка Польща) на базі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця буде проведено міжнародну он-лайн конференцію присвячену внутрішній медицині MIRCIM 2017.

Конференція MIRCIM 2017 є нагодою долучитися до світової медичної спільноти, прослухати курс лекцій фахівців з різних областей внутрішньої медицини, професорів провідних університетів світу з більш ніж 30 країн, серед яких США, Великобританія, Канада, Німеччина та Польща, країни Південної Америки, Азії та Австралія.

Широкий спектр питань, опрацьованих в ході лекцій і дискусій, безсумнівно, будуть корисними для широкої аудиторії лікарів різних профілів, серед яких загальні терапевти, фельдшери, лікарі, сімейні лікарі, ординатори, аспіранти, інтерни та студенти в процесі навчання, що спеціалізуються в області внутрішньої медицини.

MIRCIM 2017 щорічно проходить в Кракові, в історичному центрі міста, на півдні Польщі в Ягеллонському університеті, одному з найстаріших університетів світу.

Завдяки плідній співпраці Національного медичного університету імені О.О.Богомольця та Окружної лікарської палати у Варшаві, участь у конференції є безкоштовною.

Конференція проводитиметься на англійській і польській мовах.

Детальну інформацію Ви можете знайти на офіційному сайті заходу http://empendium.mp.pl/mircim/

scan_20170427