КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ ЩОДО ЗАТВЕРДЖЕННЯ КАНДИДАТІВ НА ВИБОРИ ГОЛОВИ СТУДЕНТСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ ТА ГОЛІВ СТУДЕНТСЬКИХ РАД ФАКУЛЬТЕТІВ

05.04.2018

В Університеті відбулася Конференція студентів щодо затвердження кандидатів на вибори голови Студентського парламенту та голів Студентських рад факультетів. За рішенням Студентського парламенту Конференцію було скликано відповідно до Положення, що передбачало участь у ній представника з кожної групи, старост курсів, потоків, голів студентських рад факультетів та гуртожитків. Після представлення президії та обрання членів підрахункової групи перейшли до розгляду порядку денного.

Зі вступним словом виступив в.о. голови Студентського парламенту Сергій Суровцев. Він розповів про ситуацію, яка відбувається довкола НМУ протягом останніх півроку. З доповіддю виступила голова тимчасової виборчої комісії Аріна Бичкова. Вона розповіла про організацію процесу виборів голів студрад факультетів та голови Студентського парламенту, а також ознайомила присутніх з інформацією про кандидатів.Прийом документів кандидатів на посади Голів Студентського парламенту та Студентських рад факультетів тривав з 26 по 30 березня 2018 року. Серед вимог до кандидатів на голову СП: особиста заява кандидата на ім’я Голови ТВК; фотокартка (3х4 см); довідка з деканату про академічну успішність (бал не менше 4,0 за останній завершений семестр, за особистим підписом декана факультету); документ, що підтверджує досвід роботи в Студентському парламенті не менше 1 року, за підписом Голови (або в.о. Голови) та секретаря СП НМУ. Вимоги до голів студентських рад факультетів: особиста заява на ім’я Голови ТВК; фотокартка (3х4 см); довідка з деканату про академічну успішність (бал не менше 4,0 станом на останній завершений семестр, за особистим підписом декана факультету).

На посаду голови Студентського парламенту балотується студент стоматологічного факультету Сергій Суровцев.

На посади голів Студентських рад факультетів.

-медичний №1: Прима Іван, медичний №1, Музичко Дмитро, медичний №1;

-медичний №2: вибори на факультеті вже були проведені у грудні 2017 року. Дійсний голова – Шевченко Тарас, медичний №2.

-медичний №3: Ткачук Дмитро, медичний №3.

– медичний №4: Вершута Олександр, медичний №4.

-медико-психологічний: Поправка Анастасія, медико-психологічний, Морозюк Катерина, медико-психологічний.

-ФПЛЗСУ: Заговенко Микола, ФПЛЗСУ, Перевертайло Денис, ФПЛЗСУ.

-Стоматологічний: Бабадустова Ольга, стоматологічний.

– Фармацевтичний: Зіскінд Карина, фармацевтичний.

ДЕНЬ ВИБОРІВ – 18 квітня 2018 року.

Всі студенти голосують на затверджених дільницях для голосування, які працюватимуть з 9 ранку і до 18.30 години. Для отримання бюлетеня студент має пред’явити документ, який засвідчує його особу (паспорт, студентський квиток, водійські права).

Виборчі дільниці:

Виборча дільниця №1: аудиторія №1 Морфологічного корпусу (Медичний факультет №1 та Медичний факультет №4);

Виборча дільниця №2: аудиторія №2 Морфологічного корпусу (Медичний факультет №2, Медичний факультет №3 та Медико-психологічний факультет);

Виборча дільниця №3: аудиторія Стоматологічного корпусу (Стоматологічний факультет та ФПЛ ЗСУ);

Виборча дільниця №4: аудиторія Фармацевтичного корпусу (Фармацевтичний факультет та студенти заочної форми навчання);

Виборча дільниця №5: аудиторія №4 Морфологічного корпусу (Центральна виборча дільниця).

Вибори голови Студентського парламенту та голів студентських рад факультетів відбуватимуться згідно Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014р. та Наказу Міністерства освіти і науки України “Про Положення про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах” від 19 січня 2010 р. Голова Студентського парламенту обирається терміном на 1 рік (не більше ніж на 2 терміни) шляхом прямого таємного голосування та затверджується на інаугурації після виборів.

Прес-центр