КРОК-2 ДЛЯ СТОМАТОЛОГІВ ТА ФАРМАЦЕВТІВ

31.05.2018

В Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця останній день травня став завершальним зі складання ліцензійного іспиту «Крок-2» студентами стоматологічного та фармацевтичного факультетів. Організувати захід і підбадьорити своїх вихованців прийшли декани Н.В. Біденко і Т.Д. Рева, голова екзаменаційної комісії стоматологічного факультету професор В.П. Неспрядько.

Декан професор Н.В. Біденко розповіла про організацію заходів з підготовки до складання  іспиту «Крок-2»: був створений графік відвідування випускниками комп’ютерних класів. Усі академічні групи в обов’язковому порядку пройшли тренувальне тестування до десятка разів. Кожного разу проводився аналіз результатів. Для окремих студентів організовано додаткове заняття в комп’ютерному класі. «Позитивну роль, – зазначила Наталія Василівна, – зіграла запущена університетом система «NEURON», завдяки якій кожен студент університету мав можливість самостійно зареєструватися і пройти тестування, а деканат відстежував в режимі онлайн його результати».

Напередодні тестування випускники запевнили, що переживали відчуття великої відповідальності і сподівання на те, що роки наполегливої праці оволодіння фахом були результативними. І нинішній іспит буде ще одним успішним кроком назустріч власній долі.

Редакція газети «Медичні кадри»