ЛЕКЦІЯ ПРОФЕСОРА З ІТАЛІЇ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТА ІНТЕРНІВ СТОМАТОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

15.02.2018

2 лютого 2018 року до Стоматологічного медичного центру (СМЦ) Національного медичного університету імені О.О. Богомольця з візитом завітав декан медичного факультету Стоматології та Біотехнічних наук університету Кьеті (Італія) Камілло Д’арканджело. На зустрічі були присутні директор СМЦ професор Андрій Копчак, проректор з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи професор Олеся Линовицька, завідувач кафедри терапевтичної стоматології професор Анатолій Борисенко, професор Юлія Коленко, Ганна Малунова. Представники НМУ провели для гостя екскурсію по Стоматологічному медичному центру: показали аудиторії, клінічні кабінети, цифрову лабораторію та міжкафедральний тренінговий центр.

Також в рамках угоди про організацію та підготовку студентів п’ятого курсу стоматологічного факультету для участі у щорічному конкурсі з реставрації зубів, фінал якого проходить в Італії, між Jana Dostalova (компанія «Micerium S.p.A.», Італія) та кафедрою терапевтичної стоматології НМУ імені О.О. Богомольця відбулася лекція професора Камілло Д’арканджело (Італія) на тему: «Основи естетичної реставрації зубів» для студентів, інтернів, викладачів стоматологічного факультету, лікарів Стоматологічного медичного центру.

Довідково: Камілло Д’арканджело – доктор медичних наук, професор реставраційної стоматології, школи стоматології, голова відділення реставраційної стоматології та ендодонтії, школи ортодонтії, школи стоматологічної гігієни, школи хірургії, декан аспірантури зі спеціальності «Мінімально-інвазивна естетна стоматологія» університету Кьеті, Італія.

Відділ міжнародних зв’язків
Кафедра терапевтичної стоматології