МЕДИЧНИЙ ДОДАТОК AMBOSS ДЛЯ СТУДЕНТІВ НМУ

25.04.2017

Всеукраїнська асоціація студентів-медиків, завдяки плідній роботі на Генеральній Асамблеї IFMSA, налагодили співпрацю з представниками Німецької асоціації студентів-медиків, зокрема з розробниками медичного додатка AMBOSS, який протягом останніх 3-х років користуються всі студенти-медики Німеччини.

Програма розроблена німецькими лікарями різних спеціальностей, складається з декількох розділів. Один з них – Медична бібліотека, де вся інформація базується на доказовій медицині; UpToDate – містить інтерактивні відео, ренгтени, ЕКГ, дані УЗД. Цінним є розділ – QBank – це база тестів за типом американських USMLE, які розроблені для навчання студентів – кожен варіант відповіді супроводжується поясненням, а також посиланням на інформацію в бібліотеці. Після проходження сеансу тестування програма проводить статистичну обробку сеансу і вказує “слабкі місця” – теми, на які потрібно звернути більше уваги.

Програма на двох мовах – німецькій та англійській. Доступ до користування платний, але розробники програми надали місяць безкоштовного користування додатком для всіх студентів НМУ імені О.О.Богомольця. Тому бажаємо всім корисного і цікавого користування.

Посилання на сторінку додатка, зокрема спеціально створену сторінку для нашого університету: https://www.amboss.com/en/campus/bogomolets-nmu-kyiv

Деканат медичного факультету №2