МІЖКАФЕДРАЛЬНА НАРАДА ЗАВІДУВАЧІВ КАФЕДР ВНУТРІШНЬОЇ МЕДИЦИНИ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ

13.06.2018

13 червня 2018 р. на базі Національного медичного університету імені О.О.Богомольця відбулася міжкафедральна нарада завідувачів кафедр внутрішньої медицини закладів вищої медичної освіти.

Організаторами наради стала опорна кафедра внутрішньої медицини №2 НМУ. У роботі наради взяли участь понад 25 представників закладів вищої медичної освіти.

Під час заходу учасники порушили питання про зміни у вищій медичній освіті та найближчі перспективи. Крім того, фахівці НМУ поділилися досвідом проведення об’єктивного структурованого клінічного іспиту (ОСКІ-1) для студентів 3 курсу, який вперше цьогоріч проводиться в тренінговому центрі ОСКІ. Зокрема, учасники наради мали змогу відвідати центр та спостерігати за ходом проведення іспиту із застосуванням манекенів і тренажерів при проведенні контролю практичних компетенцій студентів.

За результатами обговорення рекомендовано прийняти уніфіковані підходи однопрофільних кафедр щодо формування вимог до проведення та оцінювання ОСКІ-2 з внутрішньої медицини, а також надання пропозицій до МОЗ України.

Прес-центр