Науково-педагогічне стажування доцента співробітника кафедри фармакогнозії та ботаніки на базі National-Louis University (Польща)

11.12.2018

З 27 листопада 2018 року співробітник університету, доцент кафедри фармакогнозії та ботаніки Бутко Аліна Юріївна  розпочала  тримісячне стажування (очно-дистанційна форма) за програмою підвищення кваліфікації «Професійний розвиток та педагогічна майстерність викладача вищої школи»  на базі Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University (м. Новий Сонч – Польща).

Головною темою міжнародного стажування було ознайомлення  учасників з організацією навчального процесу закладу-організатора стажування, з використанням інноваційних технологій в освітньому процесі. На засіданнях було розглянуто питання академічної мобільності студентів як органічної частини навчального процесу в університеті. Значна увага приділена науковій роботі, як основі освітнього процесу, досвіду наукової діяльності Вищої Школи Бізнесу – Національного університету Льюі, ознайомленню і роботі з репозитарієм університету та електронним бібліотечним фондом.

Модератором стажування виступив ректор університету Даріуш Возняк, який ознайомив слухачів із системою CloudA, яка кумулює інформацію про навчальну діяльність університету та виконує дидактичну і комунікативну функції.

В рамках стажування відбулась ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритети наукових досліджень: теоретична та практична цінність»,  на якій з доповідями виступили  д-р Марія Сідор, Міхаль Яженські, Тадеуш Медзеловські та інші.

Під час стажування доцентом Бутко А.Ю. представлена наукова доповідь, а також налагоджена співпраця з ректором університету Даріушем Возняком щодо подальшої наукової та методичної роботи.

Бутко Аліна Юріївна висловлює слова щирої подяки адміністрації Університету та фармацевтичного факультету, кафедрі фармакогнозії та ботаніки за надану можливість підвищити рівень професійної майстерності в рамках міжнародного стажування.

 

Кафедра фармакогнозії та ботаніки
Відділ міжнародних зв’язків