НАВЧАЄМОСЬ ІЗ BMJ

31.07.2018

Шановні інтерни, колеги!

Вітаємо Вас з початком навчання в інтернатурі, настав новий етап Вашого фахового становлення як лікаря. Саме під час первинної спеціалізації, інтерни розпочинають свою професійну кар’єру та поступово інтегруються у самостійну практику.

У сучасному світі відкритої інформації, запорукою успіху є вміння користуватися освітніми джерелами доказової медицини. Інститут післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця у 2018 році отримав ліцензію для інтернів на доступ до онлайн-інструментів та ресурсів від Британського медичного журналу: BMJ Learning та BMJ  Best Practice.
«Найкраща практика «BMJ» («BMJ Best Practice») – це онлайн-інструмент підтримки процесу прийняття рішень, який надає лікарям швидкий і простий доступ до останньої інформації під час постановки діагнозу або прийняття рішень щодо лікування. Ресурс оновлюється на щоденній основі і базується на останніх доказових дослідженнях, рекомендаціях і експертній думці для забезпечення поетапних настанов із питань діагностики, прогнозування, лікування й профілактики.

«Навчання з BMJ» («BMJ Learning») – це освітній онлайн-ресурс, який надає професіоналам сфери охорони здоров’я швидкий і ефективний спосіб перевірити свої знання й тримати руку на пульсі останніх розробок у сфері медицини. На ньому розміщено понад 1 000 доказових рецензованих навчальних модулів у понад 70 областях спеціалізації.

Ресурс доступний за посиланням www.cds.bmj.com 

Для отримання коду доступу, необхідного для реєстрації, звертайтеся до координатора програми BMJ від ІПО НМУ імені О.О. Богомольця – Іноземцева Олексія Михайловича, e-mail inozemtsev.oleksii@gmail.com