НМУ ОТРИМАВ СЕРТИФІКАТ ISO 9001 ОСТАННЬОЇ ВЕРСІЇ

23.08.2018

23 серпня головний аудитор систем менеджменту Органу сертифікації „ПРИРОСТ” Української асоціації якості (член DQS GmbH) Ліана Шапран вручила Національному медичному Університету імені О.О.Богомольця сертифікат підтвердження відповідності діючої системи менеджменту в Університеті вимогам міжнародного стандарту ISO 9001 в його останній версії 2015 року.

«В Університеті командою зовнішніх аудиторів був проведений аудит, за результатами роботи якого підтверджено рішення щодо видачі сертифікату на новий трирічний сертифікаційний цикл уже за версією нового стандарту 2015 року», – розповіла Ліана Шапран, акцентувавши, що аудитори наголосили на відсутності жодних невідповідностей, тобто колективу вдалося інтегрувати всі вимоги стандарту у діючу систему менеджменту.

Результатом цієї роботи, на переконання аудитора, стала і успішна цьогорічна Вступна кампанія, за підсумками якої Університет має високі рейтингові позиції.

Попит на сертифікати, що підтверджують відповідність діючої системи менеджменту вимогам міжнародного стандарту ISO 9001 в Україні сьогодні надзвичайно зростає, тому що у силу різних економічних обставин, у тому числі, демографічної ситуації, зовнішніх факторів, увага багатьох Університетів акцентується на залученні іноземних студентів до навчання. Для реалізації цього процесу важливе значення має підтвердження того, що система менеджменту, а значить, якість відповідних послуг відповідає вимогам європейських стандартів.

Зараз в Університеті активно впроваджуються стандарти і рекомендації щодо забезпечення якості в європейському освітянському просторі, освітній процес базується на платформі студентоцентризму, оприлюднюється багато необхідної оперативної інформації, створюються відповідні процедури забезпечення академічної доброчесності, боротьби з плагіатом на всіх рівнях. Ці процеси, на переконання головного аудитора, наближають наш Університети до європейського рівня і зміцнюють його позиції у престижних міжнародних рейтингах.

Прес-центр