ОПРИЛЮДНЕНО СПИСКИ АБІТУРІЄНТІВ, РЕКОМЕНДОВАНИХ НА БЮДЖЕТНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ

02.08.2017

1 серпня 2017 р. було оприлюднено рейтингові списки, рекомендованих до зарахування на бюджетну форму навчання. Прийом оригіналів документів буде тривати до 5 серпня (до 12 год). З даними списками можна ознайомитися на офіційному сайті університету, стендах приймальної комісії та в особистому кабінеті абітурієнта.

img_9920_1Кірдей Христина (м.Теребовля, Тернопільська обл.):

«Національний медичний університет О.О.Богомольця був моїм «пріоритетом» при подачі заяв на вступ. Неабияку роль у виборі майбутньої професії відіграли мої батьки: мама – працівник санітарно-епідеміологічної служби, батько – вчитель біології. З 8 класу в школі мої інтереси були пов’язані з біологією та хімією, тому я поглиблено займалася цими предметами. Успішне складання ЗНО, біологія – 200, хімія – 193, українська мова – 192, дало мені змогу вступити на бюджетну форму навчання на «лікувальну справу».

 

 

 

 

img_9909_1Опанасенко Данило (м.Бровари, Київська обл.):

«Мої цьогорічні бали із ЗНО: біологія – 190, хімія – 186, українська мова – 188. Я обрав Національний медичний університет імені О.О.Богомольця, тому що вважаю його найкращим вишем нашої країни. А в майбутньому я хотів би стати хірургом. Я знаю, що мене чекає тривале та складне навчання, але цікаве. Адже нецікаво, коли легко, а цікаво, коли важко. Сподіваюся, що в Україні впроваджуватиметься нова медична реформа і охорона здоров’я підніметься на високий рівень»

 

 

 

 

 

img_9923-1Шпак Надія (Підгаєцький район, Тернопільська обл.):

«Успіхом моїх високих балів із ЗНО (біологія – 200, хімія – 196, українська мова – 195) є те, що я протягом навчання в школі багато готувалась до олімпіад. Я вступила на «лікарську справу» і це наближає мене до отримання фаху, омріяного ще з дитинства».

 

 

 

 

 

 

img_9899_1Церковна Юлія (м.Прилуки, Чернігівська обл.):

«Найвищий бал із ЗНО я отримала із біології – 198. В школі мені подобалися природничі та гуманітарні науки. Тому з 9 класу я вже розуміла, що обиратиму медицину. Обрала Національний медичний університет імені О.О.Богомольця за рекомендацією друзів та знайомих, які вже тут навчаються».

 

 

 

 

 

 

Прес-центр