ПАТЕНТНО-ЛІЦЕНЗІЙНА РОБОТА НМУ

02.08.2016

Відділ інтелектуальної власності та трансферу технологій є структурним підрозділом Науково-дослідної частини Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Відділ забезпечує виконання функцій, пов’язаних з набуттям, ліцензуванням і захистом прав інтелектуальної власності на них. Зокрема, оформленням та подачею патентних заявок, трансфером і впровадженням нових технологій, що розроблені співробітниками НМУ.

З липня 2016 року відділ інтелектуальної власності та трансферу технологій очолює Валентина Селіна, яка є висококваліфікованим фахівцем з інтелектуальної власності та понад 20-річним досвідом роботи експерта з патентних заявок в Державному патентному відомстві України (Науково-дослідний Центр патентної експертизи, Український інститут промислової власності), де проводила науково-технічну експертизу заявок на винаходи і корисні моделі, а також заявок медичного профілю, що надходили з НМУ.

Велентина Селіна проводить консультації та оформлення патентних заявок на винаходи та корисні моделі за адресою бул. Т. Шевченка, 13, к. 101, контактний тел. +38 (044) 2346149

IMG_2515