ПЕРЕМОГА СТУДЕНТА НМУ НА ІІІ МІЖНАРОДНОМУ МЕДИКО-ФАРМАЦЕВТИЧНОМУ КОНГРЕСІ У ЧЕРНІВЦЯХ

19.04.2016

З 6 по 8 квітня 2016 року у місті Чернівці на базі Буковинського державного медичного університету відбувся ІІІ Міжнародний медико-фармацевтичний конгрес студентів і молодих учених «Пріоритети та перспективи молодіжної науки», ВІМСО 2016.

 За підсумками оцінювання наукових робіт відмінний результат показав студент 4 курсу медичного факультету №3, член ради та голова педіатричних дисциплін СНТ імені О.А.Киселя, гуртківець кафедри дитячої хірургії Рашад Мамедов, отримавши диплом переможця І ступеня на секції «дитяча хірургія та неонатологія» із темою: «Малоінвазивне хірургічне лікування подвоєння шлунково-кишкового тракту у дітей».

Своїм успіхам Рашад Мамедов завдячує науковому керівнику – доктору медичних наук, професору кафедри дитячої хірургії НМУ імені О.О. Богомольця В.П. Притулі, колективу співавторів С.М. Петрику та Є.В. Зябловському. Окрему подяку автор висловлює колективу кафедри дитячої хірургії НМУ і студентському науковому гуртку за високий рівень викладання дисципліни та розвиток студентської молодіжної науки.

 

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця