ПЕРЕМОГА СТУДЕНТКИ НМУ У ІІ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ “ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ”

10.05.2018

Студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, медичного факультету №4, вихованці кафедри гігієни і екології №2 – Коваленко Марина та Квіташ Ольга (науковий керівник – проф. Ю.О. Паустовський), вперше взяли участь в ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці». Олімпіада проводилася 19-21 квітня 2018 року згідно з наказом МОН України №1572 від 06.12.2017 р. на базі Луцького національного технічного університету в м. Луцьку.

Участь в олімпіаді взяли 103 представника зі 40 вищих навчальних закладів України: Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Одеської державної академії будівництва та архітектури, Донбаського державного педагогічного університету, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Національного університету цивільного захисту України, Національного авіаційного університету, Дрогобицького державного педагогічного університету ім. Івана Франка, Національного університету водного господарства та природокористування та багатьох інших. Змагання в олімпіаді передбачали комп’ютерне тестування студентів, вирішення ситуаційних завдань, розгадування тематичних кросвордів, виконання інших творчих завдань. Студентка Коваленко Марина відмінно виконала всі випробування і виборола І місце. Їй було вручено Диплом І ступеня за І місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Основи охорони праці” серед студентів навчальних закладів III–IV рівнів акредитації.

Студентка Квіташ Ольга Сергіївна була нагороджена Грамотою у номінації “Кращій знавець законодавчої бази з питань охорони праці”. Професор Ю.О. Паустовський отримав Подяку за високий професіоналізм у підготовці студентів до участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Основи охорони праці”. Вітаємо!

Кафедра гігієни та екології №2