ПЕРЕМОГА ЗБІРНОЇ НМУ НА ЧЕМПІОНАТІ МІСТА КИЄВА З ПЛАВАННЯ

28.03.2017

25 березня 2017 року представники Національного медичного університету імені О.О. Богомольця взяли участь у Чемпіонаті міста Києва з плавання «Містер Батерфляй» за програмою VI Київської міської спартакіади «Здоровий киянин». Змагання проходили в спорткомплексі «Наука-Спорт»

Збірна команда Національного медичного університету імені О.О. Богомольця показала блискучі результати і здобула перше місце в загальнокомандному заліку у категоріях Public health 18-35, Public health 45+ та 55+.

На дистанціях 25 та 50 м вільним стилем серед жінок у віковій категорії 45+ золоті та срібні медалі здобули в.о. завідувача кафедри фізичної реабілітації та спортивної медицини, професор Олена Дорофєєва та доцент кафедри фізичного виховання і здоров’я Анжела Дяченко.

Професор кафедри фізичного виховання і здоров’я Юрій Щербина виборов срібну медаль серед чоловіків у віковій категорії 55+ на дистанції 50 м вільним стилем. Разом в естафетному плаванні вони вибороли перше місце.

У категорії Public health 18-35 студенти збірної команди НМУ з плавання завоювали головний приз змагань – Кубок Виклику. На дистанціях 25 м і 50 м вільним стилем серед жінок цієї вікової категорії друге та третє місця завоювали: студентка 2 курсу стоматологічного факультету Єлєна Оголь та студентка 6 курсу медичного факультету №2 Валерія Соколик.

Серед чоловіків на дистанціях 50 м вільним стилем і 100 м комплексним плаванням студенти 1 і 4 курсів медичного факультету №1 Сергій Демчук і Станіслав Колесников здобули золоту та бронзову медалі. В естафетному плаванні 4х25 м вільним стилем збірна команда НМУ у складі Оголь Є., Шадурська К., Демчук С. і Колесников С. вибороли перемогу.

Вітаємо переможців і призерів змагань!

Кафедра фізичного виховання і здоров’я