ПРЕМ’ЄРА СТУДЕНТСЬКОГО ТЕАТРУ «МАЙСТЕРНЯ МАЛЕНЬКОГО ПРИНЦА»

17.12.2018

14 грудня 2018 року в конференц-залі фізико-хімічного корпусу Університету відбувся справжній вир емоцій. Наші студенти, актори творчого об’єднання Майстерня Маленького принца“, підготували особливу виставу На варті твоїх снів та  вдруге вразили глядачів своїми талантами. Автор постанови – студент 6-го курсу медичного факультету №2 Олександр Макаренко, головна героїня – студентка 4-го курсу медичного факультету №4 Інна Макаренко. У виставі взяли участь сорок акторів-аматорів.

Події історії розвивалися навколо дівчини, батько якої зазнав фінансової катастрофи, та її подорожей через сновидіння. Доля головної героїні опинилася під загрозою, адже заможний негідник, сер Олаф, хотів скористатися складним становищем та одружитися з нею. Однак у світі мрій дівчина зустрічала різних персонажів, які уві сні, а потім і в реальності,  допомагали їй вийти із скрутної ситуації: Капелюшник, Чеширський кіт, Шерлок Холмс, королева, пірати. Межа між дійсністю та уявою остаточно зникає, адже головна героїня по-справжньому закохалася в одного з персонажів, який супроводжував її протягом усіх снів… стояв на їх варті. Окрім романтичної історії та драматичних кульмінацій, виступ акторів супроводжувався творчими композиціями: танцями, співами, музичними номерами.  Бурними оваціями завершилось це феєричне дійство. Актори висловили подяку за активну підтримку і допомогу в проведенні цього заходу голові профкому студентів Юргену Тайєру, голові Студентського парламенту Олександру Вершуті, адміністрації Університету в особі виконуючого обов’язки ректора, професора Ю.Л.Кучина.

В залі були розміщені скриньки для збору коштів на порятунок життя молодого хлопця, близького друга акторів. Всі присутні мали змогу долучитися до благодійної акції.

Після вистави в гарному піднесеному настрої перебували і актори студентського театру і глядачі, емоції переповнювали всіх присутніх на цьому святі талановитої молоді!

Профком студентів НМУ,

Студентський парламент,

редакція газети «Медичні кадри»,

відділ організаційно-педагогічної роботи

та довузівської підготовки