ПРО НЕФРУКТОВЕ KIVI

05.12.2016

Київська Інтегрована Відроджена Iдея (KIVI) заснована наприкінці травня 2016 року з ініціативи студентів Медичного факультету №2. Студентська ідея проведення “лекцій-чаювань” для особистісного та суспільного розвитку трансформувалась у реальні модераторські зустрічі, куди були запрошені доцент кафедри біоорганічної та біологічної хімії НМУ імені О.О. Богомольця Зоя Скоробогатова та професор Анатолій Матвієнко.

Наразі відбулися уже чотири зустрічі: “Біохімія твоїх починань”, “По той бік патофізіології” (доцент кафедри патофізіології Лариса Заярна), “Як бути лікарем, а не ліквором?” (доцент кафедри загальної та медичної психології Анастасія Сидоренко), “Медична психологія медика” (професор кафедри загальної і медичної психології Олександр Табачніков). На лекціях піднімалися теми про професійне вигорання, як його побороти і не вигоріти; про тематику медичної психології – типаж лікаря і профдеформація, деонтологія, взаємовідносини між лікарем та пацієнтом, “внутрішня психологія” лікаря та її вплив на постановку діагнозу.

15 грудня відбудеться перша KIVI-зустріч у стінах університету. Це ще один новий формат, який планують реалізувати студенти в НМУ – Open Faculty Talking з деканом медичного факультету №2 Наталією Літвіновою. Звісно, таке відкрите спілкування декана із студентами, це не вперше, але організатори обіцяють, що буде “родзинка”. Тому слідкуйте за новинами на сторінці KIVI у Fb-мережі fb.com/KIVIscience і приходьте на зустріч.

Деканат Медичного факультету №2