ПРО ПРОВЕДЕННЯ І ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З СОЦІАЛЬНОЇ МЕДИЦИНИ

15.02.2016

Згідно з наказом МОН України № 1247 від 27 листопада 2015 р. та відповідно до наказу НМУ імені О.О. Богомольця № 908  від 18 грудня 2015 р. на кафедрі організації охорони здоров’я та соціальної медицини  12 лютого 2016 р. було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади (ВСО) з навчальної дисципліни «соціальна медицина та організація охорони здоров’я» серед студентів медичних (фармацевтичних) і класичних університетів.

Учасниками І етапу ВСО стали 13 студентів, які мають відмінні та добрі оцінки з  навчальної дисципліни, є гуртківцями і мріють пов’язати свою майбутню професійну долю з організацією охорони здоров’я та менеджментом. Серед тих, хто змагався за право представляти НМУ імені О.О. Богомольця у ІІ етапі ВСО, студенти IV-VI курсів, представники медичних факультетів №1, №2 та №4, і переважно – представники жіночої статі.

Завдання І етапу ВСО передбачали тестові питання, ситуаційні задачі та творче завдання з підготовки наочного матеріалу стосовно тематики Всесвітнього дня здоров’я 2016 р. Авторитетне журі провело оцінювання  вирішення студентами завдань теоретичного та практичного спрямування, а також  результати творчого змагання. 
Усі учасники І етапу ВСО добре справилися з завданнями, а три найуспішніші студенти будуть рекомендовані на ІІ етап Олімпіади. 

Перед учасниками І етапу ВСО виступили завідувач кафедри проф. Т.С. Грузєва, професори і доценти, а також новообрана Голова студентського наукового товариства імені А.О. Киселя, студентка С.І. Ніколаєнко. 
Усім учасникам І етапу ВСО було вручено примірник Східноєвропейського журналу громадського здоров’я за 2015 р. з публікаціями матеріалів ВООЗ, ЄРБ ВООЗ, наукових статей на соціально-медичну тематику.

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця