ПРОХІДНІ БАЛИ НМУ СЕРЕД КРАЩИХ ВНЗ УКРАЇНИ

02.08.2016

За повідомленнями ЗМІ, в цьогорічній вступній кампанії найбільш високі бали набрали абітурієнти Києво-Могилянської академії, які вступали на спеціальність «Право» ‒ 184,88 бала та «Економіка» ‒ 179,48 бала.

Прохідні бали на місця державного замовлення у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця не відстають. Прохідний бал абітурієнтів, які вступають за спеціальністю «Стоматологія» становить 185,35 бала. Абітурієнти, які забажали навчатися за державним замовленням за спеціальністю «Лікувальна справа», повинні мати конкурсний бал не нижче 171,4; за спеціальністю «Педіатрія» ‒ 171,45; за спеціальністю «Медико-профілактична справа» ‒ 173,25.

У зв’язку з рейтингуванням Єдиною державною електронною базою з питань освіти абітурієнтів, які вступали на спеціальність «Медицина», відбувся перерозподіл місць за освітніми програми з урахуванням встановлених ними пріоритетів заяв. Кількість рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення за спеціальністю «Лікувальна справа» збільшилася з 580 до 722.