РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ДОНОРА

18.10.2016

3-7 жовтня 2016 року за ініціативи адміністрації Університету проходив «Тиждень Донора».

За період проведення акції до Київського міського центру крові та відділення трансфузіології Національної спеціалізованої дитячої лікарні «ОХМАДИТ» звернулись близько 200 викладачів та студентів НМУ.

За результатами «Тижня Донора»:

Здали кров – 152 особи.

ФАКУЛЬТЕТ КІЛЬКІСТЬ ДОНОРІВ
Медичний № 1 27
Медичний № 2 45
Медичний № 3 44
Медичний № 4 14
Медико-психологічний 8
Стоматологічний 13
ФПЛЗСУ 1
Фармацевтичний

*За даними медичної комісії профкому студентів

Дякуємо професору Катерині Амосовій – ректору Національного медичного університету О.О.Богомольця, проректорам та деканам, які особистим прикладом підтримали донорський рух. А також проректору з науково-педагогічної, лікувальної роботи та післядипломної освіти професору Олександру Науменко, відділу лікувально-консультативної роботи, оздоровчій комісії Профкому студентів НМУ за допомогу, організацію та участь в проведенні «Тижня Донора».
Дякуємо керівництву і співробітникам Київського міського центру крові та відділення трансфузіології Національної спеціалізованої дитячої лікарні «ОХМАДИТ» за професіоналізм та відповідальність при проведенні акції.

Сподіваємось, що такий досвід стане доброю традицією, та у подальшому матиме неоціненний вплив на свідоме виховання майбутніх лікарів Європейської України.

Лікувально-консультативний відділ