РОБОТА КОМІСІЇ ЗІ СПРИЯННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЮ ВИПУСКНИКІВ УНІВЕРСИТЕТУ 2018 РОКУ

25.04.2018
Відповідно до наказу № 236 від 04.04.2018 та згідно з чинною нормативною базою з питання працевлаштування випускників, 25 квітня 2018 року відбулось фінальне засідання Комісії зі сприяння працевлаштуванню.
Попередньо Комісією будо здійснено роботу по листуванню з обласними управліннями (департаментами) охорони здоров’я щодо надання переліку вакантних посад для працевлаштування випускників НМУ імені О.О. Богомольця 2018 року. Університет щиро дякує за співпрацю всім представникам обласних управлінь (департаментів), які надіслали місця для можливості отримати перше робоче місце нашим випускникам. Всі вакансії були заздалегідь оприлюднені на сайті Університету та було створено максимальну можливість для ознайомлення з ними випускників.
За результатами роботи Комісії 22 випускника були рекомендовані на посади старших лаборантів клінічних кафедр НМУ, наразі чекаємо погодження від МОЗ України. Ще 66 осіб виявили бажання отримати направлення на роботу на місця, надані Київською, Донецькою, Закарпатською, Чернігівською, Черкаською, Житомирською обласними державними адміністраціями. Більшість випускників із 718, які навчались за кошти державного бюджету, обрали можливість самостійного працевлаштування.
Навчально-методичний відділ