Роз’яснення щодо участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

19.11.2018

13 листопада у конференц-залі ректорату відбулося засідання щодо участі студентів Національного медичного університету у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. У зборах взяли участь проректор з наукової роботи, міжнародних зв’язків та аспірантури професор Рімма Скрипник, переможці конкурсу Ксенія Ткачишина та Вячеслав Вєдєнєєв, голова Студентського наукового товариства імені О.А. Киселя Софія Ніколаєнко, керівники студентських наукових гуртків та студенти університету.

Проректор акцентувала увагу на важливості даного заходу у становленні майбутніх лікарів і науковців та закликала сумлінно підгодуватися до участі у заході Національного рівня. У своїй презентації професор Р.Л. Скрипник пояснила основні вимоги до наукових робіт, строки та правила подачі досліджень на конкурс.

Наступними виступили переможці Всеукраїнських етапів конкурсів з клінічної медицини Ксенія Ткачишина (1 місце – 2017 р., 3 місце – 2018 р.) та стоматології – Вячеслав Вєдєнєєв (1 місце – 2017 р.), які поділилися власним успішним досвідом участі, дали важливі поради з оформлення роботи та презентації для захисту, побажали слухачам удачі у конкурсі 2019 року.

Просимо звернути вашу увагу на основні вимоги до оформлення робіт (див. нижче).

Положення про конкурс-захист та супровідні документи – http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0620-17

Форми заяви та інформованої згоди на обробку персональних даних для проведення перевірки на академічний плагіат за посиланням http://nmu.ua/nauka/etychna-komisiya/antyplagiatna-perevirka/

З додатковими питаннями просимо звертатися до відділу наукової роботи студентів за електронною адресою studnauka.nmu@gmail.com, вказавши у темі листа «Участь у конкурсі студентських наукових робіт».

Відділ наукової роботи студентів НДЧ