СЕКЦІЯ КВІТНЕВОЇ СЕСІЇ “АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я”

20.04.2017

19 квітня 2017 року на кафедрі соціальної медицини та громадського здоров’я Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася Квітнева студентська наукова сесія (КСНС) «Актуальні проблеми громадського здоров’я».

Для забезпечення належного рівня організації та проведення КСНС було створено журі у складі д.мед.н., професора Т.С. Грузєвої, д.мед.н., ст. н. сп. Б.І. Паламаря к.мед.н., доцента Н.В. Гречишкіної, к.мед.н., доцента В.Б. Замкевич, к.мед.н., доцента Л.О. Литвинової.
До участі в сесії «Актуальні проблеми громадського здоров’я» було рекомендовано 11 наукових робіт, авторами яких стали 10 студентів з НМУ імені О.О.Богомольця. На підставі відкритого обговорення наукових робіт та наукових доповідей учасників студентської наукової сесії журі нагородило студентів:
диплом І ступеня – Віолетта Дубовик (ІV курс, медичний факультет №2);
диплом ІІ ступеня – Уляна Маршалок (VІ курс, медичний факультет №1);
диплом ІІ ступеня – Євгеній Куц (ІV курс, медичний факультет №2);
диплом ІІІ ступеня – Анна Когут (ІV курс, медичний факультет №2);
диплом ІІІ ступеня – Богдана Курпіта (V курс, медичний факультет №1);
диплом ІІІ ступеня – Іван Нежурбіда (VІ курс, медичний факультет №3.
Нагородження переможця КСНС «Актуальні проблеми громадського здоров’я» дипломом І ступеня відбудеться на загальному Підсумковому пленарному засіданні у травні 2017 року. Всі учасники отримали сертифікати. Важливим результатом проведеного заходу його учасники вважають відкритий обмін науковими досягненнями, встановлення нових творчих стосунків, змістовні поради молодим науковцям провідних фахівців у галузі громадського здоров’я.

Кафедра соціальної медицини та громадського здоров’я