СЕМІНАР ПРОВІЗОРІВ ТА ФАРМАЦЕВТІВ “НАЛЕЖНА ФАРМАЦЕВТИЧНА ПРАКТИКА. ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ПРОТОКОЛІВ ПРОВІЗОРА/ФАРМАЦЕВТА”

30.03.2017

16 березня 2017 року співробітники кафедр та студенти-гуртківці фармацевтичного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця взяли участь у циклі науково-практичних семінарів «Належна фармацевтична практика. Імплементація протоколів провізора/фармацевта».

У заході взяли участь фармацевти, провізори, керівники фармацевтичних та аптечних організацій, спеціалісти контрольно-аналітичних лабораторій, співробітники аптек закладів охорони здоров’я, підрозділів досліджень та розробок, профільних кафедр вищих медичних навчальних закладів і закладів післядипломної освіти. НМУ представляла завідувач кафедри фармакології, професор Ганна Зайченко. На семінарі вона прочитала лецію на тему: “Сезон застуди та ГРВІ. Роль спеціаліста аптеки в забезпеченні належної фармацевтичної допомоги”.

В рамках науково-практичних семінарів відбулися майстер-класи: «Головний та спінальний біль. Ефективна та безпечна симптоматична допомога”; “Нові лікарські препарати для збереження інтимного здоров”я жінки”; “Біль у животі. Фокус на провізора”.

Серед лекторів свої доповіді представляли: професор кафедри фармекономіки НФаУ Наталя Бездетко; професор, завідувач кафедри дитячих та підліткових захворювань НМАПО ім. П.Л. Шупика Галина Бекетова;, завідувач кафедри медичної паразитології та тропічних хвороб ХМАПО, головний паразитолог МОЗ України, професор Катерина Бодня; завідувач відділення ревматології, нефрології і внутрішньої патології Клінічної лікарні «Феофанія» ДУС професор Ірина Головач.

Семінар проводився у відповідності до Наказу Міністерства охорони здоров’я України. Слухачі отримали Сертифікат учасника (від 2 до 5 балів).

Деканат фармацевтичного факультету