ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПРИЙОМ ОРИГІНАЛІВ ДОКУМЕНТІВ НА БЮДЖЕТНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ

06.08.2018

СЛОВО ВСТУПНИКАМ:

Потапенко Євгенія, с. Чемер, Чернігівської області:

«Турбота про свого молодшого братика згодам переросла в бажання дбати про малят. Так в мене з’явилась мрія – стати педіатром. Вважаю, що піклування про здоров’я майбутнього покоління – це моя благородна життєва місія».

 

 

 

 

 

Пазуха Андрій, м. Нововолинськ, Волинської області:

«Сьогодні я вступив до медичного коледжу НМУ. Через 2 роки отримаю диплом молодшого спеціаліста з ортопедичної стоматології. Сподіваюсь, що кваліфікація зубного техніка – це перший етап на шляху до отримання професії стоматолога».

 

 

 

 

 

Заклепний Ігор, смт Димир, Київської області:

«Подаю оригінали документів на спеціальність фізична терапія, ерготерапія. Це дуже перспективна галузь медицини, яка постійно розвивається. Впевнений, що згодом стану висококваліфікованим лікарем-реабілітологом і зможу надавати пацієнтам ефективну медичну допомогу».

 

 

 

 

Сущенко Євген, с. Ревне Київської області:

«Київський медичний коледж №3 я закінчив з червоним дипломом. В коледжі отримав не лише кваліфікацію молодшого спеціаліста, а й перший практичний досвід роботи в клініці. Особливо запам’яталась медична практика в хірургічному відділенні, що стало поштовхом до появи мрії – стати висококваліфікованим лікарем-хірургом».