СПІВРОБІТНИК НМУ НА КОНГРЕСІ АМЕРИКАНСЬКОГО ТОВАРИСТВА РЕПРОДУКТИВНОЇ МЕДИЦИНИ

15.11.2017

З 28 жовтня по 3 листопада 2017 доцент кафедри акушерства і гінекології №2 Сергій Сольський брав участь у науковому конгресі Американського товариства репродуктивної медицини (American Society of Reproductive Medicine (ASRM), (м. Сан Антоніо, США).

Конгрес є одним із найпрестижніших наукових заходів світу з репродуктивної медицини. Цього року до участі в заході було залучено понад дев’ять тисяч провідних науковців з понад 90 країн світу з найвідоміших наукових центрів.

На 73 науковому конгресі ASRM доцент С.Я. Сольський виступив з двома доповідями за результатами власних наукових досліджень: І — «Оцінка ефективності комбінованого лікування зовнішнього генітального ендометріозу та його впливу на стан оваріального резерву яєчників», ІІ – «Вплив консервативної міомектомії в прегравідарному періоді на перебіг та результати наступної вагітності». Тези даних доповідей опубліковані в журналі «Fertility and Sterility». Під час конгресу доцент С.Я. Сольський мав змогу ознайомитися із передовими досягненнями оперативної гінекології та репродуктивної медицини. Набуті знання будуть використані в практичній діяльності як викладача, так і лікаря акушера-гінеколога.

Відділ міжнародних зв’язків