СТАНЬ ДОНОРОМ – ВРЯТУЙ ЖИТТЯ!

30.01.2014
СТАНЬ ДОНОРОМ – ВРЯТУЙ ЖИТТЯ!
Ми живемо в шаленому ритмі… навчання забирає купу часу і сил. Щодня метушня і… чи то зайнятість, чи то ілюзія зайнятості. Ми молоді та енергійні. Нас хвилюють багато питань, і ми намагаємося знайти відповіді. Ми будуємо плани на далеке майбутнє, проте не знаємо, що буде наступної хвилини. Ми розмірковуємо над глобальними проблемами, але часто не помічаємо тих, хто поряд. Ми хочемо змінити світ, але боїмося змінити себе.
Насправді, для того щоб стати героєм, не обов’язково «рятувати світ», але ти можеш врятувати людське життя! 
28 січня в Університеті розпочався «День донора». Станом на 30 січня кров здало 98 осіб. На превеликий жаль, не всі студенти, які мали бажання здати кров, зробили це. Хтось замало важить, комусь не дозволяє стан здоров’я, та найбільше вражають їхні сумні очі після того, як їм відмовили. Мабуть, найбільша несправедливість, коли щиро бажаєш зробити добру справу, але не можеш. Не будьте байдужими – приєднуйтесь, будьте донорами! Щодня тисячі людей потребують донорської крові. Часто, знаходячись на межі життя і смерті, чи не єдиним порятунком для когось, може стати твоя кров!
Ви можете здати кров у аудиторії №5 кафедри комунальної гігієни санітарно-гігієнічного корпусу 28 – 31 січня з 9.00 до 13.00.

ДОВІДКА

Донором може бути кожна здорова людина віком від 18 років.
Ті, хто бажають здати кров, повинні мати при собі паспорт громадянина України.
У день здачі крові студент звільняється від занять.
Після здачі крові надається грошова винагорода (56 грн. за 350 мл та 72 грн. за 450 мл крові).
Компенсація за обід у розмірі 40 грн.