СТУДЕНТ НМУ ПОСІВ І МІСЦЕ У ІІ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “КЛІНІЧНА ІМУНОЛОГІЯ ТА АЛЕРГОЛОГІЯ”

23.04.2018

18–20 квітня на базі Харківського національного медичного університету відбувся II етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Клінічна імунологія та алергологія».

Олімпіада була організована колективом кафедри внутрішньої медицини № 2, клінічної імунології та алергології ім. академіка Л.Т. Малої на чолі з завідувачем професором Павлом Кравчуном.

В олімпіаді взяли участь 37 студентів з 14 закладів вищої медичної освіти України. Усі учасники заходу продемонстрували високий рівень теоретичних знань і володіння практичними навичками з клінічної імунології та алергології.

За результатами олімпіади І місце в особистому рахунку посів студент Тарас Барановський (НМУ ім. О.О. Богомольця), ІІ місце розділили студенти Давид Тевзадзе (ЛНМУ) та Володимир Панов (ДМА МОЗ України), ІІІ місце зайняли студенти Віолетта Комар (ХНМУ), Вікторія Маланчук (ІФНМУ) та Маргарита Громова (ДонНМУ).

У командному заліку були отримані наступні результати: І посіла команда студентів Івано-Франківського національного медичного університету, на ІІ місці розташувалася команда Харківського національного медичного університету, на ІІІ – команда Дніпропетровської медичної академії МОЗ України.

Кафедра клінічної імунології та алергології з секцією медичної генетики