СТУДЕНТ НМУ – ПРИЗЕР МІЖНАРОДНОЇ ОЛІМПІАДИ З ЕКОЛОГІЇ (БРАЗИЛІЯ)

01.11.2017

27-28 жовтня 2017 року в місті Новий Гамбург (Бразилія) відбувся заключний IV етап Міжнародної учнівської олімпіади з екології. Україну на заході представляли двоє талановитих науковців, один з яких студент першого курсу медичного факультету №4 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Юрій Паша.

З поміж 420 фіналістів з усього світу робота на тему «New method of increasing of vital characteristics of the poaceae plants» була оцінена журі як найкраща (1 місце) на секції Ciencias Animais e das Plantas. В абсолютному заліку робота зайняла призове 3 місце.

Вітаємо студента з перемогою і бажаємо успіхів та нових досягнень.

Довідково: Міжнародна олімпіада-ярмарок науково-дослідницьких проектів «MOSTRATEC 2017» проходила у місті Новий Гамбург (Novo Hamburgo), Бразилія. Олімпіада тривала з 22 по 29 жовтня. В олімпіаді брали участь 420 проектів з понад 35 країн, які були представлені учнями старших шкіл і студентами. Оцінювання тривало близько трьох днів, за цей час необхідно було зробити більше 30 доповідей. Після кожного захисту окремо відбувалася наукова дискусія. Проект Паші Юрія Анатолійовича (1й курс 4го медичного факультету НМУ ім. О.О. Богомольця) витримав жорстку конкуренцію та зайняв 1 місце у секції природничих наук і увійшов до трійки найкращих проектів усієї олімпіади.

Кафедра гігієни та екології №1
Кафедра гігієни та екології №2