УЧНЯМ НІЖИНСЬКОГО КОЛЕДЖУ РОЗПОВІЛИ ПРО НМУ

21.10.2016

18 жовтня 2016 року декан медичного факультету №1, професор Володимир Мельник та декан медичного №3, професор Оксана Виговська, а також в.о. голови профбюро медичного факультету №3 провели виїзний День відкритих дверей Національного медичного університету імені О.О. Богомольця на базі Ніжинського медичного коледжу Чернігівської області, де навчаються студенти на двох відділеннях: лікувальна і акушерська справа.

На запрошення голови Ніжинської районної державної адміністрації В’ячеслава Івашина, декани факультетів ознайомили майбутніх випускників коледжу з особливостями вступу на навчання до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, умовами та правилами прийому, пріоритетністю вибору спеціальності та запросили випускників 2017 року продовжити навчання в Аlma Mater.

Презентації представників НМУ викликали широке зацікавлення серед студентства Ніжинського медичного коледжу. Декани відповіли на всі запитання, які цікавили майбутніх абітурієнтів. Також відбулося знайомство із адміністрацією коледжу та обговорення подальшої співпраці із Національним медичним університетом імені О.О. Богомольця.
В.о. голови профбюро медичного факультету №3 Ярослава Кречко розповіла про наукову та громадську роботу студентів університету, а також про проекти, які роблять студентське життя різноманітнішим.

Деканати медичних факультетів №1 та №3