СТУДЕНТІВ СТОМАТОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ГОТУВАТИМУТЬ ДО КОНКУРСУ З РЕСТАВРАЦІЇ ЗУБІВ, ФІНАЛ ЯКОГО ПРОЙДЕ В ІТАЛІЇ

11.10.2016

30 вересня 2016 року в Стоматологічному медичному центрі Національного медичного університету імені О.О.Богомольця відбулася робоча зустріч проректора з міжнародних зв’язків, професора Олесі Линовицької, директора Стоматологічного медичного центру, професора Андрія Копчака та доцента кафедри терапевтичної стоматології Юлії Коленко з викладачем з Угорщини Zsolt Döbrentey.

Під час візиту закордонного гостя 1 жовтня 2016 року на базі кафедрі терапевтичної стоматології НМУ імені О.О. Богомольця у міждисциплінарному тренінговому центрі відбувся майстер-клас з прямої мінімально інвазивної художньої реставрації зубів під керівництвом Zsolt Döbrentey. Майстер-клас проходив в рамках турніру Jules Allemand Trophy Ukraine.

Також між Jana Dostalova (компанія «Micerium S.p.A.», Італія) та кафедрою терапевтичної стоматології НМУ імені О.О. Богомольця укладено угоду про організацію та підготовку студентів п’ятого курсу стоматологічного факультету для участі у щорічному конкурсі з реставрації зубів, фінал якого проходить в Італії.

Представники НМУ провели для гостя екскурсію по Стоматологічному центрі: показали аудиторії, клінічні кабінети, сучасне обладнання для вивчення оклюзії та класи з фантомами.

Міжнародний відділ