СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ НАУКОВИХ ГУРТКІВ З УРОЛОГІЇ, СЕКСОЛОГІЇ ТА БІООРГАНІЧНОЇ І БІОЛОГІЧНОЇ ХІМІЇ

07.04.2017

4 квітня 2017 року на базі Олександрівської клінічної лікарні (конференц-зала урологічного корпусу) відбулася спільна студентська конференція наукових гуртків з урології, сексології та біоорганічної і біологічної хімії Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Вітальним словом розпочав урочисту частину завідувач кафедри урології, доктор медичних наук, професор Сергій Пасєчніков.

До складу журі входили: керівник наукового гуртка урології – кандидат медичних наук Олег Нікітін, науковий керівник гуртка сексології – професор Микола Бойко та староста гуртка урології – Микола Ясинецький. На конференції були заслухані доповіді студентів на різноманітні науково-популярні теми з різних областей медицини. Виступи студентів були високо оцінені. Всі учасники були відзначені та нагороджені дипломами і сертифікатами. Переможцем стала – Юлія Панченко, яка представляла кафедру біоорганічної і біологічної хімії, з роботою на тему: «Дослідження корегуючого впливу нікотинаміду на порушення в кірковому шарі нирок в умовах експериментального цукрового діабету».

Кафедра урології