ТРИВАЄ НАБІР ДО ІНТЕРНАТУРИ ІНСТИТУТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ НМУ

26.07.2016

В Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця продовжується набір в інтернатуру. Станом на 25 липня 2016 р. укладено 436 договорів для підготовки за 26 спеціальностями. Набір триває до 29 липня 2016 р. Не пропустіть свій шанс!

Прийом документів проходить за адресою вул. Зоологічна, 1, стоматологічний корпус, лекційна аудиторія.

Окрім випускників НМУ імені О.О. Богомольця продовжити навчання в Інституті післядипломної освіти вирішили випускники інших національних ВМНЗ, так документи подали випускники Одеського національного медичного університету, Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Харківського національного медичного університету та інші.

Слово інтерну:

 

Бардак Тетяна Вікторівна, спеціальність “акушерство та гінекологія” “Я випускниця 2016 р., закінчила медичний факультет №2 НМУ імені О.О. Богомольця. Сама родом з м. Козелець Чернігівської області. Вступала до медичного університету за покликом душі. За 6 років навчання впевнилася в думці, що медицина – моє покликання. Коли вперше опинилась в пологовому будинку та побачила як народжується нове життя, питань в якому напрямку продовжити своє професійне життя вже не виникало. При виборі бази для проходження інтернатури скористалася порадою подруги, яка в цьому році отримала спеціальність “акушерство та гінекологія” на базі кафедри Інституту післядипломної освіти та рекомендувала мені продовжити навчання саме тут. Хочу отримати максимум від навчання, щоб стати професіоналом у своїй справі!”